Artikelindex

clubpolo-voorkant2Wil je uitdragen dat je lid bent van de fischertechnikclub Nederland, dan kun je een poloshirt aanschaffen dat voorzien is van een geborduurd tandwiel-logo op de voorkant en de geborduurde clubtekst op de achterkant.

Een polo's bestel je zelf -buiten de club om- via de webwinkel van Stitch4 in Apeldoorn. Volg deze directe link naar de clubpolo in de webshop. Het shirt is in één kleur "Navy blue" te bestellen in de maten S, M, L, XL, 2XL (XXL) of 3XL (XXXL). De actuele prijs is te vinden op de website van Stitch4. Kies op de website eerst de goede maat en daarna kun je de polo "in het winkelmandje" doen en verder afrekenen. Er is géén minimale bestelgrootte. Je kunt dus gewoon één polo los bestellen. Bestelde spullen worden (tegen verzendkosten) opgestuurd of je haalt die zelf op.

Op clubdagen is het mogelijk om de polo eventueel te passen voordat je deze aanschaft (maten M, L en XL zijn hiervoor beschikbaar). De foto's die hier worden getoond zijn van een polo met de maat L.

   
© fischertechnikclub NL