TXT-doosEr was eerder aangekondigd dat de nieuwe Robotics TXT dozen vanaf september leverbaar zouden zijn, maar dat is helaas niet gelukt. Op het fischertechnik evenement in Erbes-Büdesheim stond op de doos gemeld dat deze rond eind oktober op de markt moeten komen en dus in november uitgeleverd moet kunnen gaan worden... Net op tijd voor Sinterklaas en Kerstmis!

Nog even geduld dus...

Aanvulling 9/11/2014: Het ziet er naar uit dat het eind november gaat worden voor de doos zal verschijnen. Dat gaat heel krap worden voor hen die de doos uit naam van Sinterklaas aan iemand willen schenken. Houd rekening met het noodscenario van een tegoedbon die door kinderen ingewisseld kan worden zodra de boot uit Spanje de nieuwe TXT dozen komt bezorgen in Nederland!

Aanvulling 19/11/2014: Het lijkt te gaan lukken! Volgende week zouden de eerste dozen geleverd moeten worden bij de twee grootste verkopers van fischertechnik in Nederland. Neem zonodig contact op met uw leverancier om de beschikbaarheid van de dozen te checken.

Aanvulling 6/12/2014: Het heeft dus niet zo mogen zijn... De nieuwe TXT interface is nog steeds niet vrijgegeven voor verkoop. Men wil de nieuwe TXT pas uitleveren als het product helemaal stabiel is en dat is blijkbaar toch niet gelukt. Gezien de eerdere misser qua datum beschikbaarheid wordt vanuit de fabriek op dit moment géén nieuwe datum meer genoemd warop de TXT dan wel gaat verschijnen. Men wil niet nogmaals verkeerde verwachtingen wekken. We zullen dus verder moeten wachten. Maar beter wachten op iets dat goed is, dan dat je "op tijd" een TXT krijgt die niet aan de verwachtingen voldoet.

Aanvulling 9/12/2014: Het is dan eindelijk zover: de nieuwe TXT dozen zijn in productie gegaan en worden nu zo spoedig mogelijk uitgeleverd.

   
© fischertechnikclub NL