Op zaterdag 28 februari 2009 zullen wij weer te gast zijn in het Dorpshuis in Ugchelen - Apeldoorn. Kom gerust eens kijken! De toegang is gratis.

Locatie:
Dorpshuis "Ugchelens Belang"
Bogaardslaan 81
7339 AN Apeldoorn
tel. 055-5335144
(Locatie via Google Maps)

De zaal is vanaf 08:00 uur geopend voor leden die met modellen komen. Vanaf 10:00 uur tot 16:00 uur zijn bezoekers welkom.

Routebeschrijving:
Vanuit het noorden en zuiden: Rijdt richting Apeldoorn via de A50. Ga op de A50 bij knooppunt Beekbergen de A1 op richting Amersfoort/Amsterdam. Volg verder de route voor vanuit het oosten/westen hieronder.

Vanuit het oosten en westen van het land volg de A1 richting Apeldoorn en neem afrit nummer 19 - Hoenderloo / Apeldoorn.
Onder aan de afrit afslaan richting Apeldoorn. Direct eerste weg rechts richting Ugchelen (Hoog Buurloseweg). Weg volgen tot aan T-splitsing en dan linksaf (Hoenderloseweg). Eerste weg rechts (G.P. Duringlaan). Weg rechtdoor volgen; gaat over in de Ugchelseweg. Eerste weg links (Bogaardslaan). Het dorpshuis "Ugchelens Belang" ligt direct aan de rechtse kant van de weg. Parkeren kan zowel in de straten rondom het dorpshuis als op het parkeerterrein achter het gebouw (ingang links van het gebouw).

Komt u met de trein, neem dan vanaf station Apeldoorn buslijn 10 en stop bij halte Bogaardslaan / Ugchelens Belang. Dit is voor de deur van het dorpshuis.

Zie ook Reclame Clubdag Apeldoorn

   
© fischertechnikclub NL