Op zondag 17 februari 2008 wordt er in Mijdrecht een Kermis Open Dag tentoonstelling gehouden op het terrein van Homan Elektrotechniek. Homan is de stroomleverancier op vele kermissen en stelt één van zijn hallen beschikbaar voor deze open dag.

Er worden héél veel schaalmodellen verwacht en ook van de fischertechnikclub zal een delegatie met kermismodellen aanwezig zijn.

Planning
Openingstijden voor publiek: van 12:00 tot 19:00 uur.

Routebeschrijving
Locatie: Homan Elektrotechniek BV, Handelsweg 6, 3641 RC Mijdrecht

Nagekomen bericht (2 februari 2008):
NederlandsVoor de leden die zondag 17 februari een bezoek willen brengen aan de Kermis Open Dag bij Homan Elektrotechniek in Mijdrecht het volgende: Deze dag is alleen voor genodigden! U dient een toegangsbewijs te overhandigen bij de ingang. Met de organisatie van deze Open Dag hebben we als club afgestemd dat leden van de fischertechnikclub zich niet afzonderlijk hoeven aan te melden. U kunt eenvoudig de uitnodiging die in de bijlage zit van de aan clubleden toegestuurde email uitprinten en meenemen. En trouwens: Niet alleen de toegang is gratis, ook de hapjes en drankjes! Tot ziens op zondag de 17de.

DeutschFür Mitglieder die am 17. februar die "Kermis Open Dag" besuchen möchten bei Homan Elektrotechniek in Mijdrecht: für dieser Tag braucht mann eine Eintrittskarte. Die gibt es im Anlage. Bitte drücken sie diese Karte ab und nehmen sie ihm mit. Eintritt ist frei wie auch das Trinken und Essen! Bis dann.

   
© fischertechnikclub NL