Er komen 4 nieuwe bouwdozen uit in 2010. We stellen ze hier aan u voor:

508775_SuperFunParkSuper Fun Park

In de Advanced serie komt een reuzenrad uit waarbij de XS motor en batterijhouder standaard worden meegeleverd. Het rad heeft een hoogte van 50 centimeter. De doos heeft 620 onderdelen.

 


508776_TechnicalRevolutionsTechnical Revolutions

In de Profi serie verschijnt een nieuwe doos gebaseerd op belangrijke technische modellen die door grote uitvinders in het verleden zijn gedaan. De doos zal worden geleverd met een begeleidend boek waarin de achtergrond van de modellen en hun uitvinders worden beschreven. Er is een XS motor in de doos aanwezig. Verder heeft de doos 200 onderdelen.

 


 

508777_RoboBeginnerROBO LT Beginner Lab

In de Computing serie verschijnt een nieuwe "instapdoos" voor kinderen die met de computer besturing willen beginnen. Wordt geleverd met de nieuwe "ROBO Pro Light" software die het voor kinderen eenvoudig moet maken te leren programmeren. In de doos zitten ook een "ROBO LT Controller" en een XS motor. De doos heeft 180 onderdelen en een uitgebreid handboek.

 


508778_RoboTXExplorerROBO TX Explorer

In de Computing serie verschijnt nog een doos waarmee allerlei soorten robots gebouwd kunnen worden. Deze doos wordt geleverd met een NTC weerstand, een lichtsensor, een ultrasone afstandssensor, een optische kleurensensor en een infrarood sporensensor. Verder zitten er 2 Encoder motoren in. De doos heeft 400 onderdelen en een uitgebreid handboek.