De bijeenkomst die Stephan Wenkers gepland had voor zondag 10 augustus 2008 in Schortens-Accum gaat niet door. Stephan heeft tot op heden (19 juni 2008) geen enkele aanmeldingen mogen ontvangen en heeft daarom besloten het evenement van de agenda te schrappen. Jammer maar helaas...

Oorspronkelijk bericht:

Op zondag 10 augustus 2008 organiseert Stephan Wenkers een fischertechnik tentoonstelling in de Duitse plaats Schortens-Accum. Deze locatie ligt in het noorden van Duitsland, dus gunstig voor onze meer noordelijk in Nederland en Duitsland wonende clubleden. 

De tentoonstelling zal plaats vinden in de molenschuur die naast de molen van Accum staat. Deze schuur is ingericht voor culturele evenementen en voorzien van mogelijkheden om iets te eten en te drinken. De schuur is ook behoorlijk hoog waardoor grote modellen geen probleem zijn.

De molen zelf kan ook bezichtigd worden en bij goed weer zal deze mogelijk draaien.

Vanaf 08:00 uur zijn personen met modellen welkom om op te bouwen. De zaal is voor het publiek geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Uiterlijk om 21 :00 uur moet alles weer opgeruimd zijn maar zo laat zal het wel niet worden!

Met nadruk vraagt Stephan ook aan de Nederlandse clubleden om met modellen langs te komen. Het is voor de meeste niet naast de deur, maar gezien de vakantieperiode mogelijk te combineren met een weekend of week vakantie in Duitsland. En mocht iemand met het vliegtuig willen komen: luchthaven Schortens ligt op enkele kilometers van de molen verwijderd!

Aanmelden via email bij Stephan Wenkers.

Locatie:
Muhlenscheune der Accumer Mühle
An der Mühle 13,
2641 9 Schortens-Accum,
Telefon 0049 (0) 4423 8652.

Toegang is gratis!

   
© fischertechnikclub NL