De vorige busreis naar de fischerwerke in 2005 was voor vele leden zo goed bevallen, dat zij niet konden wachten tot wanneer de volgende reis georganiseerd zou worden. Ieder jaar kregen we daar vragen over. Maar dit jaar is het zo ver. We gaan er weer een paar leuke dagen van maken. Het is wel van belang dat jullie je zo spoedig mogelijk aanmelden.

Er hebben zich per 22/6/2011 al voldoende leden aangemeld om te reis door te kunnen laten gaan. Maar er is nog steeds plaats in de bus! Bent u lid, partner of kind van een lid, of ouders van een jeugdlid: meldt u aan!

De busreis is van donderdag 22 september tot en met zaterdag 24 september. Vanwege de rijtijdenwet hebben we het aantal opstapplaatsen moeten beperken. Je kunt opstappen in ‘s-Hertogenbosch (CS) en onder voorbehoud in Venlo (CS) of Keulen (CS). We overnachten in een hotel of gasthof. Graag bij aanmelding aangeven waar je wilt opstappen en of je geen bezwaar hebt om een tweepersoonskamer te delen. Eenpersoonskamer zijn beschikbaar tegen bijbetaling. De reis wordt aangeboden tegen kostprijs. Deze is vastgesteld op 280 Euro voor de busreis, logies, ontbijt en diner maar exclusief lunch en consumpties. De werkelijke kosten zullen ná de reis worden verrekend. Hoe meer mensen meegaan, hoe goedkoper het wordt!

Op donderdag rijden we vanuit de opstapplaatsen naar Tumlingen met een of twee tussenstops. De busreis is lang, dus we hebben voldoende tijd om met elkaar over onze hobby te praten. We overnachten in de omgeving van Tumlingen in een hotel of gasthof waar we ook het diner gebruiken. Vrijdag bezoeken wij de fischerwerke in Tumlingen. Hier krijgen we een rondleiding door de fabriek waar de “fischerpluggen” worden gemaakt. Ook bezoeken we de nieuwe fischertechnik-locatie in Salzstetten. Op zaterdag vertrekken we vroeg naar Erbes-Büdesheim, waar we de jaarlijkse tentoonstelling bijwonen van de ft-Community. Indien je een model meeneemt en tafelruimte nodig hebt, wil je dit dan zelf regelen met de organisatie van deze bijeenkomst (http://www.ftconvention.de). Helaas moeten we wel iets eerder weg, want de terugreis is nog lang. We hebben nog voldoende tijd om over deze reis na te praten.

Belangrijk: indien je niet mee wilt met de busreis, maar wél op 24 september de fischerwerke wilt bezoeken, dan dien je jezelf óók aan te melden.

Meld je aan bij Stef Dijkstra.