FANCLUB logoOp zondag 24 juli 2011 is het weer zover: de fischerfabriek in Waldachtal opent voor de FANCLUB-dag van 10:00 tot 16:00 uur haar poorten. Neem een kijkje achter de schermen van fischertechnik en laat je verrassen! Er is weer een gevarieerd programma samengesteld: Je kunt workshops volgen; fischertechik kopen met korting; er zijn prijzen te winnen en nog veel meer. Op deze dag is het ook mogelijk een bezoek te brengen aan de nieuwe productie-locatie van fischertechnik in Salzstetten (slechts enkele kilometers van Waldachtal).

Het is ook mogelijk zelf gebouwde modellen tentoon te stellen. Meld je in dat geval even aan en vermeld hoeveel ruimte je nodig hebt en of je een stroomaansluiting wilt. Verder is het een open programma, dus bezoekers hoeven zich niet aan te melden. Kom echter wel op tijd om alle onderdelen van het programma te kunnen aanschouwen. Voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd: er is van alles te koop en tussen de middag zijn diverse menu's met warm eten beschikbaar. Alles tegen gunstige prijzen. 

Voor vragen of aanmelden, graag contact opnemen met Tobias Brezing: E-Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of via telefoon +49 (0) 7443 12-4862.

Adres:
fischer Hauptwerk (ingang bij de portier)
Weinhalde 14 - 18
72178 Waldachtal-Tumlingen
Locatie via Google Maps

Openingstijd:
Van 10:00 tot 16:00 uur

   
© fischertechnikclub NL