Logo_roborama

Op zaterdag 1 oktober 2011 organiseert de HCC Robotica de jaarlijkse Roborama wedstrijd. En dit jaar zal in het kader van “Oktober kennismaand” de dag worden gecombineerd met een open dag!

De Roborama wedstrijd is de halfjaarlijke robotwedstrijd waarbij Belgische en Nederlandse robot-enthousiastelingen “strijden om de eer”. In de verschillende onderdelen van de Roborama wedstrijd, voeren autonome robots voorgeschreven opdrachten uit onder leiding van een scheidsrechter. In een tweede zaal wordt deze dag aan modelbouwers de gelegenheid geboden hun model(len) te showen.

Locatie:
Sporthal de Dissel
Disselplein 6
3829 MD Hooglanderveen (Amersfoort/Vathorst)

Openingstijden:
van 11.00 uur tot 16.00 uur

Toegang: gratis

Clubleden die mee willen doen met één of meerdere onderdelen van de Roboramawedstrijd of hun fischertechnik bouwwerken op deze open dag willen tonen (fischertechnik robots, portaalkranen, kermismodellen, etc, etc), worden verzocht contact op te nemen met Rien van Harmelen.

Op de website van de HCC Robotica (http://www.hcccrobotica.nl) kunt u meer info vinden over deze HCC gebruikersgroep en onder andere de wedstrijd-reglementen voor de Roborama-wedstrijd. voor meer informatie over Roborama kunt u de Roborama RoboWiki bezoeken.

Van Adres:

   
© fischertechnikclub NL