*** Bouwdozen die in maart 2008 beschikbaar komen ***
BASIC “Fire Commander” (Kleine brandweerauto)

BASIC “Fire Commander”

Maak ruimte voor de kleine snelle brandweerauto. Er zit een handleiding in de doos voor 3 verschillende modellen. De doos bevat ook een echt werkende spuit met waterpomp. Dit is een nieuw onderdeel in het assortiment!

ADVANCED “Kehrmaschinen” (Veegmachines)

ADVANCED “Kehrmaschinen”

Broodkruimels op de ontbijttafel? Papiersnippers op de vloer van de kinderkamer? Geen probleem voor de 4 verschillende veegmachines die met deze nieuwe bouwdoos gemaakt kunnen worden. De modellen vegen echt! Hiervoor worden twee schuimrubberen vegers gebruikt. Een afneembare verzamelbak voor de opgeveegde spullen maakt het vegen nog leuker!

 

*** Bouwdozen die in juni 2008 beschikbaar komen ***
ADVANCED “Fire Trucks“ (Brandweerwagens)

ADVANCED “Fire Trucks“

De 6 verschillende brandweerwagens beschikken over een werkende blusinrichting. De uitschuifbare ladder maakt het mogelijk dat de brandbestrijding en eventuele reddingsacties vanaf verschillende hoogtes uitgevoerd kunnen worden. Met de uitschuifbare stutten kunnen de modellen stabiel worden neergezet voor trefzekere inzet!

PLUS “Control Set“

PLUS “Control Set“

Met de 3 kanaals infrarood afstandsbediening kunnen modellen op afstand bediend worden. Maximaal 3 motoren een servo kunnen proportioneel aangestuurd worden via de infrarood ontvanger. Hiermee kunnen motoren en servo traploos geregeld worden. Per afstandsbediening kunnen maximaal vier ontvangers worden aangestuurd. In de doos zitten één zender, één ontvanger en één servo.

*** Bouwdozen die in september 2008 beschikbaar komen ***
COMPUTING “Pneuvac“

COMPUTING “Pneuvac“

Met behulp van 4 modellen worden de thema’s pneumatiek en vacuümtechniek uitgelegd. Samen met de elektromagnetische ventielen kunnen de modellen over de interface worden bestuurd. Naast de speciale vacuüm¬zuiger bevat de doos 3 pneumatiek cylinders, een kompressor-unit, een lichtsensor, een kleurensensor en een transportband.

PLUS “Sound + Lights“ (geluid en licht)

PLUS “Sound + Lights“

Via een USB koppeling kunnen 3 geluiden worden opgeslagen die via een druk op de knop of via de interface kunnen worden afgespeeld. Ook kan de module tot 6 lampen tegelijk laten knipperen.

PROFI “da Vinci Maschines“

PROFI “da Vinci Maschines“

De doos bevat meerdere modellen die gebaseerd zijn op constructies van Leonardo da Vinci zoals een drukpers, draaibare brug, een afstandsmeter en een strijdwagen. Een handboek met leerzame achtergrondinformatie en veel afbeeldingen maakt wordt meegeleverd.
   
© fischertechnikclub NL