De eerste clubdag van 2014 wordt gehouden op zaterdag 22 februari in 's Gravenzande. Op deze clubdag zal ook de jaarlijkse ledenvergadering plaatsvinden. Tevens is dit de enige clubdag van het jaar waarop leden fischertechnik te koop mogen aanbieden. Kom dus allemaal naar deze fraaie kustplaats en laat je stem horen op de vergadering of kom kom kijken of er nog wat fischertechnik voor een leuke prijs van eigenaar kan wisselen.

Mocht je familie meenemen die "er even tussenuit" willen? Op 2 km afstand is de toegang tot het Noordzeestrand waar je lekker kunt uitwaaien. En dat kan natuurlijk ook na afloop van de clubdag!

De zaal is vanaf 08:00 uur geopend voor leden die met modellen komen. Vanaf 10:00 uur tot 16:00 uur zijn bezoekers welkom. De toegang is gratis!

Locatie:
De Brug
Koningin Julianaweg 61
2691 GC 's-Gravenzande

Clubleden die op deze clubdag een model willen tonen wordt verzocht zich aan te melden bij Manifestatiecommissie.

Routebeschrijving:
Als je vanaf Rotterdam richting Hoek van Holland rijdt, neem je afslag 's-Gravezande. Dit is al meteen de Koningin Julianaweg. "De Brug" ligt na ongeveer 2 km, links aan deze weg. Er is beperkt parkeerruimte direct voor het gebouw. In de nabije omgeving zijn er echter voldoende parkeerplaatsen.

   
© fischertechnikclub NL