De tweede clubdag van 2014 zitten we weer in het oosten van het land. Op zaterdag 17 mei zijn te namelijk te gast in Apeldoorn. We waren in 2006 en 2009 ook al in deze zaal op bezoek. In 2006 was dat de memorabele bijeenkomst waarop Artur Fischer voor het eerst bij ons op bezoek kwam... Het voorste gedeelte van Ugchelens Belang is tegenwoordig een restaurant. Dus mensen die na afloop een hapje willen blijven eten hebben het makkelijk!

De zaal is vanaf 08:00 uur geopend voor leden die met modellen komen. Vanaf 10:00 uur tot 16:00 uur zijn bezoekers welkom. Kom gerust eens kijken. De toegang is gratis!

Locatie:
Zaal "Ugchelens Belang"
Bogaardslaan 81, 7339 AN Apeldoorn

Clubleden die op deze clubdag een model willen tonen wordt verzocht zich aan te melden bij Manifestatiecommissie.

 

Routebeschrijving:
Vanuit het noorden en zuiden: Rijdt richting Apeldoorn via de A50. Ga op de A50 bij knooppunt Beekbergen de A1 op richting Amersfoort/Amsterdam. Volg verder de route voor vanuit het oosten/westen hieronder.

Vanuit het oosten en westen van het land volg de A1 richting Apeldoorn en neem afrit nummer 19 - Hoenderloo / Apeldoorn.
Onder aan de afrit afslaan richting Apeldoorn. Direct eerste weg rechts richting Ugchelen (Hoog Buurloseweg). Weg volgen tot aan T-splitsing en dan linksaf (Hoenderloseweg). Eerste weg rechts (G.P. Duringlaan). Weg rechtdoor volgen; gaat over in de Ugchelseweg. Eerste weg links (Bogaardslaan). Het dorpshuis "Ugchelens Belang" ligt direct aan de rechtse kant van de weg. Parkeren kan op het parkeerterrein achter het gebouw (ingang links van het gebouw) en gewoon op straat (vrij parkeren).

Komt u met de trein, neem dan vanaf station Apeldoorn buslijn 12 en stop bij halte Bogaardslaan / Ugchelens Belang. Dit is voor de deur van de zaal.

   
© fischertechnikclub NL