Op zaterdag 22 maart 2014 is er weer de jaarlijkse Modelshow Europe in de Bloemenveiling Plantion in Ede. Wanneer u modelbouwer bent van kranen, zwaar transport of bouwmachines, kunt u deelnemen aan de Modelshow Europe. De beurs bezoeken mag natuurlijk iedereen!

Openingstijden: 10:00 tot 16:00 uur;
Toegangsprijs: 10 euro; kinderen van 6 tot 12 jaar betalen 5 euro; tot 6 jaar gratis.

Deze show is een unieke gelegenheid om uw zelfgebouwde dan wel verbouwde modellen te tonen aan een zeer geïnteresseerd publiek, maar ook om in contact te komen met een internationaal gezelschap modelbouwers. Doordat Modelshow Europe zich gespecialiseerd heeft op een specifiek modelbouw gebied, kan de interactie tussen modelbouwers onderling en publiek altijd als zeer goed worden bestempeld. Geen enkele modelbouwvorm of schaalgrote is op deze show uitgesloten. Of een model opgebouwd is uit metaal, kunststof, hout, Lego, fischertechnik of Meccano doet niet ter zake. Zolang de modellen maar gerelateerd zijn aan het gespecificeerde modelbouw gebied. Alleen kraan, zwaartransport en grondverzet modellen worden toegelaten.

Locatie Modelshow Europe:
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

Voor clubleden die op deze modelshow een model willen tonen: Neem dan contact op met clublid Peter Krijnen. Die coördineert centraal de aanmeldingen namens onze club. Meld je uiterlijk 15 januari 2014 bij Peter aan, zodat hij tijd genoeg heeft om iedereen op tijd aan te melden bij de Modelshow. Wees er dus snel bij! Voor tentoonstellers zijn er trouwens géén kosten aan tafelhuur of toegang. 

Meer informatie is te vinden op www.modelshow-europe.com.