De fischertechnikclub Nederland heeft op de clubdag in Roermond het verzoek gekregen om samen met het Meccano Gilde Nederland deel te nemen aan het evenement “historisch vervoer” op zondag op 3 juli in Millingen aan de Rijn. Als er leden van onze club zijn die hier aan mee willen werken, mogen ze contact op nemen met Bert Stiekema, de evenementen-coördinator van het Meccano Gilde Nederland.

LET OP: Op deze dag mogen alle soorten fischertechnik modellen getoond worden; dus niet alleen maar modellen die iets met "historisch vervoer" te maken hebben. Dus... heb je zin in een leuke dag? Meld je dan snel aan bij Bert Stiekema!

Uitnodiging

Beste leden van Fischertechnikclub,

Op 3 juli aanstaande heeft de organisatie van “Historisch Vervoer“ weer een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd in Millingen aan de Rijn. Inmiddels is dit evenement, welke al jaren plaatsvindt op de eerste zondag in juli, uitgegroeid tot “Hét evenement op wielen“, waar duizenden bezoekers op afkomen. 

Wij zijn als “Meccano Gilde Nederland“ voor deze dag uitgenodigd om modellen van meccano te komen exposeren. Hiervoor hebben ze een grote ruimte ter beschikking gesteld. Nu lijkt het ons leuk om dit niet eens alleen te doen, maar in samenwerking met jullie. Uiteindelijk hebben we immers allemaal eenzelfde hobby, zij het alleen met andere middelen. Ook denken wij dat het gewoon leuk is om elkaar iets beter te leren kennen. Door op een dag als deze samen te exposeren zal het ook voor het publiek  vele malen interessanter zijn om te komen kijken.

Uiteraard hebben wij ook aan de organisatie van “Historisch Vervoer“ gevraagd of het goed was, als wij jullie uitnodigden, ze werden alleen maar enthousiaster. 

Wij hopen natuurlijk dat jullie ook enthousiast zijn en mochten jullie mee willen doen aan deze expositie dan kunnen jullie je aanmelden (voor 1 juni) bij: Bert Stiekema

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog even in het kort enkele praktische zaken: - evenement vindt plaats op 3 juli aanstaande voor publiek tussen 10.30 en 17.00 uur - opbouw kan op zondag vanaf 07.30 tot 10.30 uur of zaterdag 2 juli van 11.00 tot 16.00 uur - tafels zijn 2,40 bij 0,80 meter - voor consumptiebonnetjes en lunch wordt gezorgd. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Tot slot: Op zaterdag 30 januari heeft jullie evenementenorganisator Andries mij uitgenodigd in Roermond om het bovenstaande te bespreken. Eerlijk is eerlijk, ik ben echt onder de indruk wat jullie kunnen bouwen en jullie zijn qua moderne techniek een stuk verder dan wij als meccanobouwers. Dit sterkt mij alleen maar met de gedachte dat het mogelijk moet zijn om samen het evenement op 3 juli tot een succes te maken.

Met vriendelijke groet,

Bert Stiekema

Evenementencoördinator Meccano Gilde Nederland

 

Meer info:

http://www.historischvervoer.nl/

http://www.meccanogilde.nl/

   
© fischertechnikclub NL