Op zondag 20 januari 2019 is er in Münster een fischertechnik modelshow. Het evenement is in het Kardinal von Galen Gymnasium in de wijk Hiltrup. De vorige keer waren er meer dan 500 bezoekers.

Alle fischertechnik-vrienden en geintereseerde kinderen en volwassenen zijn van harte uitgenodigd om hun modellen te laten zien of te komen kijken van 10:00 tot 17:00 uur. Naast personen en scholen die modellen tonen, zal deze keer ook de school voor hogerberoepsonderwijs uit Münster aanwezig zijn , die in opdracht van fischertechnik de nieuwe SMART-HOME construtie-doos laat zien.

Er is nog ruimte voor extra personen of scholen die deel willen nemen! De modellen hoeven niet van een technisch hoog niveau te zijn.

Een team van de school zal op deze zondag voor iedereen paraat staan met koffie, thee, taart, wafels en worstjes. De toegang tot deze dag is natuurlijk GRATIS!

Adres

Kardinal-von-Galen-Gymnasium Hiltrup
Zum Roten Berge 25
48165 Münster

Voor wie modellen wil tentoonstellen:
De aula van de school bevindt zich op de tweede verdieping van het hoofdgebouw. Parkeer de auto op het binnenterrein en neem vandaar de lift naar de aula. De liftdeur zit links van de hoofdingang; de deur is 90cm breed; binnenmaten zijn 120 x 120cm. Tafels zijn 50 cm diep. Er kunnen meerdere tafels tegen elkaar worden geschoven.
Op zondag kan vanaf 8:00 uur begonnen worden met opbouwen.

Aanmelden kan via email bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groeten namens het organisatieteam,

Roland Keßelmann en Andreas Tacke

Een routebeschrijving is hier te vinden: http://kvg-gymnasium.de/das-kvg/anfahrtkontakt

   
© fischertechnikclub NL