ftcnl 2013 01 NL-frontIn dit deel van de site vind je allerlei informatie over het clubblad van onze club. Dit clubblad verscheen tot 2009 vier maal per jaar in A4 formaat en bevatte gemiddeld 20 pagina's aan informatie over alles wat met fischertechnik te maken heeft. Sinds 2010 is het twee keer per jaar, met veelal 32 pagina's per editie.

Het clubblad wordt sinds editie 2005-2 al in het Duits vertaald. Eerst verscheen alleen de Duitse tekst als losse bijlage, maar sinds 2009-2 is er een volledige gedrukte Duitse editie naast de Nederlandse editie!

Vanaf 2009 worden de clubbladen volledig in kleur gedrukt. Daarvoor waren er enkele jaren één of meerdere kleurenpagina's per editie. En weer daarvoor werd alles nog in zwart/wit gedrukt...

Je kunt een overzicht raadplegen van alle ooit verschenen clubbladen. Per clubblad zijn de inhoudsopgave (klik op het plaatje) en soms ook modelbeschrijvingen te raadplegen. Modelbeschrijvingen zijn ook centraal te raadplegen via het overzicht van de modellen.

Om een indruk te krijgen van het clubblad hebben we enkele edities in pdf formaat als download beschikbaar gesteld. Alle clubbladen ouder dan 2 jaar zijn ook te downloaden via de bibliotheek. In de bibliotheek vindt u ook een overzicht van de voorraad aan oude clubbladen die u nog kunt nabestellen.

Heeft u vragen over de inhoud van het clubblad of wilt u zelf iets laten publiceren, neem dan contact op met de clubblad redactie.
   
© fischertechnikclub NL